становить

Як я і обіцяв, я дотримаю цю програму, хоча мені довелося зіткнутися з тим, що коли Стівен вдома і повинен готувати за трьох, завдання дуже складне. Тому я призначу їжу газону на ті тижні, коли я буду сам.

П’ять видів спорту, які дійсно приблизно спалюють калорії

Незважаючи на це, це буде нелегко, бо канікули наближаються, тому Покок теж не буде їсти в яйце, йому доведеться регулярно давати обід. Тим не менше, я думаю, що я на правильному шляху.

Але я помічаю, що жир, який осідав на моєму животі та стегнах під час вагітності, не стане паром при дієті. Мені доводиться повільно впадати у багато втрат ваги, виконуючи вправи t25. Я вже збирався якось домовитись про те, щоб потрапити на заняття тае-бо або зумба в другій половині дня, коли я виявив програму T25.

Це можна зробити вдома, це обіцяє приголомшливі результати, і це займає 25 хвилин на день. Кардіотренування скрізь по одній годині, і вам навіть доводиться одягатися, туди потрапляти і контролювати своїх дітей.

1. Шон Т: Фокус Т25 5.
  2. Постріли, що спалюють жир
  3. Інтервальний тренінг - Фокус Т25
  4. П’ять видів спорту, які справді спалюють калорії Інтернет-магазин для чоловіків
  5. Справжнє спалювання жиру
  6. Т25 | Шерендіпіти
  7. Повідомлення про втрату ваги

Ви здаєтеся раніше через логістику. Але у мене є ще 25 хвилин.

Не кажучи вже про те, що Іштван також приєднався до мого рішення, і ми зробимо це разом, звичайно, у нього є зайвий животик, що мені дуже подобається, але я розумію, що це його турбує. Через примирення ми можемо розпочати його лише наступного понеділка, але я вирішив повідомити вас заздалегідь, якщо мені це цікаво, а потім я можу тим часом це скорегувати.

Я знаю про себе, що мені часто не вистачає наполегливості, і більшість часу я болісно закінчую те, що почав, тим часом тисячу разів передумавши. Але чим більше спалювачів жиру внизу, тим краще працює мій наступний план.

Інші рекомендовані форуми:

Десять тижнів. Я зроблю це зараз, навіть якщо точно знаю, що у мене в кінці світу буде м’язова лихоманка, і що гімнастика страшенно жорстка, і я буду її ненавидіти і не хочу. Але чому б мені не досягти успіху? Вперше у своєму житті ... Я сподіваюся зафіксувати нашу подорож у блозі, бо це дає мені ще більше мотивації, якщо хтось інший стежить за мною. Хайра мі!

Якщо хтось відчував цю програму, я хотів би прочитати ваш досвід та результати у дописі.