Параметри та опис товару
Додаткові відомості про товар:
Інтернет-магазин Decathlon.sk продає цей товар Черв'як баскетбольної майки TARMAK Jr T100 за вигідною ціною 4,69 €. Виберіть, де його придбати.
Постачальником товару є популярний магазин Decathlon.sk, відгуки та досвід магазину на heureka говорять про те, що товари та доставка будуть в порядку.
Транспорт: Товари зазвичай доставляються вам кур’єром через Slovenská mail або DHL (іноді також PPL або GEIS).
Коментарі
Додано: місяць тому
У категорії Футболки, трикотажні та світшоти для баскетболу я вибрав товари з найбільш продаваних моделей. Зокрема продукт TARMAK Баскетбольна майка Jr T100 Red Я задоволений і не міняв би.
Якщо мені потрібно купити футболки, трикотажні вироби та світшоти для баскетболу, то я точно купую на Decathlon.sk. У мене є позитивний досвід із кількома моїми покупками.
Decathlon.sk здивував мене своєю пропозицією та доступністю товарів. Якщо мені щось знадобиться, я неодмінно загляну сюди.
Мені пощастило натрапити на розпродаж і придбати за вигіднішими цінами, ніж у конкуруючих електронних магазинах.
Підбір товарів із категорії Футболки, трикотажі та світшоти для баскетболу був для мене буквально іспанським селом. Тому я поступився відгукам інших і вибрав черв’яка TARMAK Basketball Jersey Jr T100. Вибір у мене спрацював, я надзвичайно задоволений. Я також задоволений функціонуванням магазину Decathlon.sk - відмінне спілкування, швидка обробка замовлень.
Я чекав знижки і купив її за 4,69 € . Рекомендую
- КОНКУРС Захистіть своїх дітей, виграючи привабливі призи TOUCHIT
- Тренчанське Тепліце - 7 днів; Лікування та релаксація за цінами від 239Eur!
- Заощаджуйте третину ціни і збирайте в Словаччині скільки завгодно полуниці
- Кажуть, українці мають непомірні ціни
- Всесвітньо відомі продукти LR та їх харчові добавки разом в одному місці за найнижчими цінами в Словаччині