Система являє собою програму тренувань з 10 DVD-дисків, яку потрібно виконувати в заздалегідь визначені дні. Tamás Balogh Ми перевіряємо цей метод тут, на LifeTilten 1 хлопець результати схуднення t25 за допомогою 2 дівчат, які зобов’язались публічно задокументувати свої результати за 60 днів.

результати

ДЕНЬ 40

Зараз Ката втрачає вагу результати t25 минуло 20 днів. Я починаю переживати, що програма повільно закінчується. Мій останній тиждень був дуже важким, минулий тиждень у школі, перший тиждень тренувань MAX, прикрашений всілякими шкільними вечірками, що також змусило мої вечірні та ранкові тренування зникнути, тому було досить важко вкласти цю одну годину протягом дня.

Тож у мене була низька точка, але відтепер і до кінця я встигну зосередитись на тренуваннях.

Новини на hoxa.hu

Я думав, що результати схуднення замість t25 більше розповідатиму, я б перерахував для вас, чого я досяг. До речі, ви не побачите на фотографіях 10 найкращих добавок для схуднення, які змінилися з моїм тілом, адже це не приблизно втрата ваги в кг, але про трансформацію мого тіла, що не випадає на звичайній фотографії, принаймні, якщо я розтягнувся. Отже: - Я чим найбільше пишаюся, це 23-хвилинний 12-ти острівний цвях. Мені потрібно знати, що цього року я бігав двічі, два Runtilten.

Коли я давно біг, я пам’ятаю 5 хвилин.

Насправді, я не хотів вірити, що це все, і до цього часу отримую позитивні відгуки. Найважче для мене полягає в тому, що я досі не маю системи у своїх тренуваннях донині. Середній день виглядає так, ніби я планую вранці добре встати, натиснути на тренування, а потім у мене цілий день результати схуднення добре t25 відчуваю.

Натомість я зазвичай тренуюсь вночі. Робі, я повністю вийшов!

Він почав худнути, бо з нього висміяли його візок, він хоче схуднути на 50 фунтів

Тренування "Максимальний інтервал" - це як початок з нуля порівняно з першим місяцем. І дієта закінчена, але я в значній мірі можу її дотримуватися.

Іноді мене спокушають, хоча спочатку це йшло так добре! Тест на придатність був досить хорошим для мене та попереднього тесту, хоча, оскільки я отримую більше тренувань, я думаю, це не дивно.

• Msm спалювання жиру
  • Як справи з тренуванням?
  • Найкращі натуральні напої, що спалюють жир
  • Втрата ваги за тиждень - дієта Феміна
  • Схуднути на моєму боці
  • Ви не можете схуднути у віці 41 року

Покупки та тренування разом - це чудовий досвід, непогано було б отримати більше від останнього, стрибати перед монітором не так вже й весело. Я регулярно вживаю білок LifeTilt 5.

Рекомендації щодо прийому їжі T25

Я п'ю мигдальне молоко, а смак такий чудово смачний. Однак ці 55-хвилинні тренування вимагають великої витривалості, так, результати зниження ваги t25. Для цього мені потрібно зібратися з усією силою волі, тоді було б непогано, щоб там був Шон Т і справді б’є по дупі.!

У поєднанні з переїздом для мене це може бути трохи великим, але це може бути напруженим заняттям майже годину без цього.

Хоча результати говорять самі за себе, тоді я став на два числа меншим і відійшов від мене на 5 фунтів!

Медитація для тих, хто хоче схуднути - Тетакерт

Мені буде цікаво про кінцевий результат, якщо я дотримаюся цього! Рена через 40 днів у мене були досить змішані думки, переживання щодо результатів схуднення t25. Можливо, проблема полягала в тому, що я переглядав занадто багато раніше - після зображень Insanity у Google, перш ніж почати, і тому я мав великі очікування.

ВИ НЕ СПОЖИВАЄТЕ ДОСТАТОК БІЛКА

Я відчував, що нічого не змінюється, зовсім неважливо, що я правильно виконую тренування, що дотримуюсь правил гри, нічого не відбувається. Звичайно, виявилося, що це не так, бо якщо я вільно вписувався у свої останні літні штани, які я ледве міг натягнути на собі досі, це не було пов’язано ні з чим. Тому я досі роблю тренування, результати схуднення t25 поки що, за винятком неділі, я продовжую їсти, результати схуднення t25, звичайно, я теж обдурив, бо добре, у мене все ще був день народження, і я не мав ідеї пропустити мій торт.!

На вихідних я також натрапив на маму, яка не бачилася з нею два місяці, і вона сказала, що я виглядаю супер, зауваживши, наскільки плоский у мене живіт, чи я його втягнув, чи в основному так.?

Повільно я також почав помічати себе, результати схуднення t25 шкіра стягується, ноги і сідниці стають більш витонченими, і, виконуючи вправи, ви вже дуже добре бачите м'язи на животі, що - я думаю - якщо я не покривав тонни жиру, також було видно ... Тренування досить важкі зараз, коли це залежить від максових, але ними все одно можна насолоджуватися.

Через Божевілля я перестав бігати, чого зараз дуже не вистачає, тож якщо у мене залишиться енергія після щоденних тренувань, я зійду до міста на коліна кілька разів вночі. Це те, що я переживав, хоча я врізався в біг після 60 хвилин безумства ввечері, це проходить набагато легше, ніж раніше, через 10 км, якщо я зупиняюсь, результати втрати ваги t25 Я відчуваю втому, але навіть не відчуваю поспішайте за повітрям.

Незважаючи на ці позитивні сторони, найбільше засмучує баланс. Звичайно, я знаю, що ми тренуємося не для ваг, а для дзеркал, але все одно досить прикро, що коли мені нарешті вдалося потрапити під 60, то навіщо показувати це знову наступного тижня?! Мені трохи шкода, що з іншими результатами схуднення t25 ми зустрічаємось досить часто, намагаємося щотижня проводити разом з ними та дівчатами Bucis тренування в Міському парку, яке раніше було супер, але добре ми всі досить зайняті, зараз літо тощо.

Вам потрібно будувати своє нове життя

На жаль, програма незабаром закінчується, залишилось лише 23 дні, з тренуваннями maxos, тому я все ще з нетерпінням чекаю кінцевого результату! Вам подобається стаття? Поділіться з друзями!