Інші питання Популярні теми: Головна »Спорт, вправи» Інші питання »Хтось уже має досвід Переглянуте запитання Я пройшов програму Insanity, яка була вражаючою навіть після 30 днів без дотримання дієти.
Зараз третій тиждень поспіль я роблю Focus Tt, який в принципі відповідає такому ж рівню підготовки, як і Insanity, хоча коротший, але набагато інтенсивніший.
Я ще нічого не зазнав.
Хтось це робив раніше? Наскільки помітним був ваш результат? До Т25 я також божевільний, я перейшов після цього, тому що мені вже стало трохи нудно, і у мене справді дуже мало часу, але я хочу рухатися.
Але я думаю, що повернусь до цього. Той факт, що Т25 знаходиться на тому ж рівні, що і божевілля, на мій погляд, є сильним перебільшенням.
Я б скоріше сказав, хороше невелике інтенсивне тренування для вирівнювання. Такий хороший турнір з маленькими курчатами. Я не думаю, що ви можете отримати той самий результат з Т, і ви не збираєтесь відходити таким чином, але це також добре формує його, це просто не настільки ефективно.
Я був з ним, що волів би знову втратити вагу гами t25 за допомогою Insanity. Я не зазнав жодних змін у собі через 5 тижнів.
- Листовий бар для схуднення
- Такі пройшов через те, яких результатів він досяг?
- Все про схуднення:-): Фокус T25 день (понеділок-вівторок)
- З моїх результатів ви можете зрозуміти, що багато сантиметрів знизилося, я став дуже мускулистим і в підсумку набагато більше став м’язом і здібностями.
- Чи є T25 ефективною навчальною програмою? - алергія -
- Коли ми тренуємось?
- Блог: РЕКА ДУМКА
- Фокус T25 день понеділок-вівторок У неділю я шукав, що робити, що не займає годин.
Хоча я додаю, що я вже так добре, тому я вже не можу вражаюче змінитися, але я міг би витримати трохи покращення. Тож мені це не так сподобалось, проштовхувати це було більше суєти, тоді як я страшенно насолоджувався Божевіллям, навіть якщо в ньому я й помер. У мене також є бета-і гамма, але я не збираюся в них брати участь, принаймні поки що.
Але я не хочу продовжувати програму, бо це непогано, і хто все ще дуже безформний, щоб точно схуднути в надзвичайних ситуаціях шість.
І зараз я просто говорив про Альфу, бо я не робив інших двох, правда? Ви знаєте відповідь на це запитання?
- Ви в стагнації, як продовжувати худнути
- Надія на повних; ген для схуднення Дієта, ожиріння - InforMed Medical and Lifestyle Portal
- Рецепт вівсянки для дієт, щоб полегшити схуднення!
- Рената схудла на 32 кілограми за 8 місяців - Губна помада Blikk - Втрата ваги за 8 місяців
- Навіть після пологів мрійливий Алі Ландрі, колишня красуня Пенсаколи - Світова зірка Феміна Втрата ваги