Ми запрошуємо вас ознайомитись із методом T6, найновішою тенденцією до схуднення
Nutrimedic, завжди уважний до останніх нововведень у здоров’ї тіла, запрошує вас до наступного 8 квітня о 10:30, у наших приміщеннях за адресою Calle Velázquez 55 1ºC, до виступу, проведеного Доктор Джейн Барнс в якому він розповість про новітню тенденцію до схуднення, Метод Т6. Ця методика досягається за допомогою нейростимуляції шлункового дерматому Т6, затримуючи спорожнення шлунку та знижуючи рівень греліну, гормону, який регулює відчуття апетиту.
Ми більше про це говоримо ...
Це не чарівна формула, яка повністю виключає наше бажання їсти, але це правда, що завдяки цій техніці вони значно зменшуються, оскільки рівень греліну падає, і ми набагато менше цікавимося їжею, ніж якби вони були високими. Тому легше проводити гіпокалорійну дієту з майже неіснуючими стражданнями.
Метод полягає в передачі електричних імпульсів низької напруги через акупунктурну голку, введену в живіт пацієнта глибиною на один сантиметр, і безпосередньо в точці, де прибуває дерматом Т6, точно регулюючи частоту протягом півгодини.
Рівень успіху дуже високий. Вони стверджують, що це досягає зниження апетиту до 95% випадків. Лікування триває десять тижнів, тобто виконується десять проколів, і можна втратити один кілограм на тиждень протягом десяти тижнів.
Звучить цікаво, правда? Якщо ви хочете глибше дізнатися метод 6, ми чекаємо вас 8 квітня наступного року, не підведіть нас!
- Здоров’я Телезірка, яка славиться методом схуднення
- Новий метод схуднення - Здоров’я - ABC Color
- Чай з мелісою для швидкого схуднення; Як схуднути і набрати здоров’я
- Чай з полуничного листя для схуднення та користі для здоров’я
- Хитрощі для схуднення Нова модна суперфуд для схуднення та набуття здоров’я