хвилин

Я розпочинаю новий особистий виклик і запрошую більше людей приєднатися. Навіть для мене час для моїх процедур може бути складним завданням, ах, але так, як би там не було, я завжди дотримуюсь своєї рутини. Як тільки я дізнався, що Beachbody збирається випустити таке інтенсивне шоу, як Insanity, одне з моїх улюблених шоу, але в

лише 25 хвилин, вау, я уважно ставився до великого дня ... І ось день настав, T25 - це програма вправ, яку потрібно робити вдома з розпорядком всього 25 хвилин, 5 днів на тиждень, і якщо зосередитись, WOW результати досягнуть 100%.

Як це працює?

Кожна програма вправ Т25 складається лише з 25 хвилин чистої інтенсивності та 100% фокусу. Без відпочинку!, але у нього є версія модифікованих вправ, якщо ви ще не досягли рівня екстремальних вправ, ви можете дотримуватися цього варіанту і все одно закінчити потовиділення жирової краплі. Тому ви завжди встигнете ЗАВЕРШИТИ СВОЮ ПРОГРАМУ. Незалежно від того, чи хочете ви починати вправи, і шукаєте вправу, яка відповідає вашому насиченому життю, або, просто, ви втомилися від вправ, які займають у вас від 1,5 до 2 годин вашого дня, FOCUS T25 - це ваше рішення. Але це буде непросто. Ось чому ви отримаєте найкращі результати у своєму житті.

Що ви отримуєте, купуючи FOCUS T25?

• 11 високоінтенсивних тренувальних процедур без перерв;

• 1 ремінець B-LINES® Resistance (15 фунтів), який допоможе вам швидше спалювати жир і ліпити м’язові волокна;

• Краткий посібник "Швидкий старт", щоб ви могли успішно запустити програму та досягти найкращих результатів;

• Керівництво з питань харчування “Зробіть це”;

• календар вправ ALPHA та

• 5-денний план харчування;

• Крім того, ви отримаєте безкоштовну програму фізичних вправ, коли будете робити покупки через мій веб-сайт www.coachcarmen.com, і тому я стану вашим тренером.

Ось ідея того, яким був день №1 - ☺ Супер весело, і це викликало у мене піт жирової краплі ... Підбадьорись і не думай більше ... ПРИЄДНАЙТЕСЬ ДО МОЄГО ВИКЛИКА! Надішліть мені повідомлення на [захищено електронною поштою] або залиште мені коментар до цієї замітки, і я із задоволенням буду до ваших послуг.