Shaun T: Focus T25 5. Я вже знав програму Shaun T: Insanity, вона була дуже ефективною, це новинка, 25 хвилин на день, я вірю, я можу вирізати ці зайві кілограми за допомогою гори. Я зробив перший місяць програми на 5. Ми рухаємось усім тілом. Для мене частини віджимання ще не пішли, я зробив там легку версію.
Незважаючи на складність, мені дуже подобається хороший звіт про схуднення про те, що я щось зробив, і я впевнений, що не пропущу результат. Завтра Ab Інтервали: 5. Я був трохи розчарований, тому що з минулого тижня він не був меншим, але показав більше майже на 1 кілограм.
Я не розумію, я їм мало, я не їжу нічого, що жирує, і щодня виконую призначені тренування. Я сподіваюся, що це лише якийсь моментний стан і починає знижуватися через день-два Інтервали Ab Цікаво, тому через 1 місяць я можу впоратися зі стрибковими тренуваннями набагато краще, ніж лежачі м’язи живота.
Можливо, я щось розробляю, але не так сильно, як хотілося б.
Мене турбує, як я зможу витримати бета-тренування наступного тижня, якщо я вже тут, в Альфі, навіть знаючи простіші з цих вправ. Звичайно, я намагаюся заспокоїти себе, що порівняно із собою я повинен завжди трохи розвиватися відповідно до власних можливостей, і врешті-решт, мені буде 40 років, ха-ха, наполегливість.
Не впадайте у відчай, ви повинні виміряти свої результати проти мене самого! Я також повинен бути радий, що взагалі можу це робити, це не середня серія вправ.
Ну, то завтра. Мені вдалося дуже добре дотримуватися дієти цілий день, овочі з червоної сочевиці, смажений сир, звичайно, хліба взагалі немає, натомість ми їмо Васу цілими днями. Було б добре, якби я міг зберегти такий спосіб життя - з меншою кількістю злочинів - все своє життя. Якщо не такі важкі тренування, але включіть фізичні вправи в повсякденне життя і перейдіть на білок із цукром, - борошно та безкоштовна дієта під час їжі. Коли я повертаюся до свого колишнього способу життя, кілограми відразу з’являються, крім того, що вони викликають багато хвороб з точки зору збереження здоров’я.
Я не хочу жити на наркотиках, але я бачу таких людей, як я, що це проблема для всіх. Сьогодні ми зробили Total Body.
Чесно кажучи, сьогодні я вперше відчув, що вдосконалююсь: в цілому я мав 4 вправи, для опори на спині я вибрав більш легку, це не 4 хвилини з 25 хвилин. Я теж не зупинився, і якщо міг, то теж проштовхнув віджимання, це правда, що його жінки.
Треба сказати, зараз все пройшло добре, ми закінчували повільно хвилин 20, але вода все ще тече по моїй спині. Це повинно бути ефективним. Я відчуваю, що мій живіт менший, плоский, мені було трохи менше фунта сьогодні вранці, я міг би вимірювати себе лише раз на тиждень, я не буду гірчити, якщо 3-й тиждень t25 не втрачає вагу 3-й тиждень t25 немає втрати ваги нічого не спускається: можливо, я все ще трохи танцюю сьогодні ввечері, тепер мені це дуже подобається: Завтра буде тренування Кардіо, трохи легше, ніж сьогодні Полюби себе і пишайся тим, що робиш.
Помилки, які ви тим часом робите, також доводять, що ви постійно прагнете. Потім я багато разів зупинявся або я просто переносив полегшені вправи. Однак сьогодні ми пробили все це, не зупиняючись. Наш пульс добре прискорився.
Я думаю, що купую пульсометр, бо мені цікаво, скільки він обертається: я думаю, що трансформація помітна, особливо в області стегон на спині. Моя дівчина все ще заходить сьогодні ввечері, ми трохи танцюємо, так що печиво буде вироблене. Мені спало на думку, що якщо хтось запитує мене, навіщо ми це робимо?
Ми теж не товсті і старі, то чому це "страждання"? По-перше, це профілактика. Я хочу прожити своє життя і 3 тиждень t25 без втрати ваги разом з ліками.
Моєму маленькому синові 10 років, я хочу проводити з ним багато часу, здоровий. На жаль, мого батька вже немає з нами, хоча він міг би зробити так, щоб я не відчував страшної нестачі не бути з нами зараз.
Моя мама хвора, у неї багато невиліковних хвороб, які її турбують. Я хочу позбавити свого маленького хлопчика від цього шоку, спричиненого втратою батьків. Кілька років тому я був на артеріографічному обстеженні, де було встановлено, що мої судини не в хорошому стані, тоді лікар рекомендував 3 тренування аеробного типу на тиждень для профілактики серцево-судинних захворювань. Тоді я був розчарований, але не сприймав це серйозно. У наш час я кілька разів згадую, що зараз роблю щось на 3-му тижні t25 без втрати ваги.
Це гарна програма, я рекомендую. Завтра буде 2 тренування, плюс вони важкі. Я, мабуть, не збираюся робити це відразу, вони відпочивають між ними. Я сподіваюся, що я впораюся, і, на щастя, є "рятувальний пояс", який також полегшив: "Інші мотивують вас своєю недовірою, але ви робите це для себе, ніколи не робіть цього. Два, Total Body вранці
тиждень t25 без втрати ваги тонкий полудень з нижчим фокусом. Тож я витримав дуже добре, тому взяв у руки затиск для коліна. З цим фаза Аплха закінчена, і завтра в неділю розтягується відпочинок. Бета починається в понеділок. Я ще не знаю, як це буде, бо тим часом мені доводиться працювати цілими днями, планую вставати рано вранці, щоб не втомитися від цілоденної роботи.
Останні два тижні я приділяю їжі набагато більше уваги, тому тренування є ефективною. На жаль, якщо ми не дотримуємося дієти, результат насправді не видно. Це принаймні так само важливо, важливіше дотримуватися дієти на додаток до вправ.
Наші ваги вдома зламані, тому я не можу виміряти себе.
Навігація повідомленнями
Можливо, вам просто потрібно замінити в ньому батарею, але зараз нічого страшного, я вимірюся через кілька днів, впевнений, результат буде. Якщо 1 фунт, я все одно буду щасливий. Я продовжуватиму це робити. Решта була гарна, лише собака, що вигулювала ввечері, залишилася в русі на додаток до обов’язкової роботи по дому. Вчора ми заглянули всередину, мені трохи страшно.
На завтра гантелі не потрібні, але стрибки будуть, точно. Ну, це правда. Перші 3 тижні я не звертав уваги на їжу, не думаю, що щось втратив, можливо, навіть не набрав ваги, але це багато вуглеводів, які я з’їв. Він не повинен був. Мені зараз потрібно працювати Зараз, коли я вже два тижні дбаю про те, що я їжу, трансформація вражає день у день. Баланс все ще поганий, завтра куплю предмет, завтра повідомлю про бета-версію, думаю, це буде набагато складніше, принаймні так було з Insanity, я не зміг цього схуднути, honda crf250l, це правда, що через потворну хворобу.
Це Core Cardio було першою серією вправ за бета-місяць. Я зізнався, що станеться? Це було трохи важче, ніж у попередньому місяці, можливо, порівнянне із загальним тілом, у ньому було трохи більше стрибків і менше лежачої частини. Для них я вибрав більш легку версію, а це означає, що я зробив жіноче віджимання. Можливо, я мав 2 вправи на 3-му тижні t25 без жодної втрати ваги на вибір. Я добре потіла Ось так я розпочала свій день, свій тиждень: 6.
Ну, сьогодні це було не так. У мене також була хороша закручена музика, у мене справді було таке танцювальне почуття. Потім новий раунд, теж таким же чином, і в останні хвилини спереду весь, чергуючи 8 вправ. Вправи завжди змінюються все швидше і швидше, що змусило нас відчувати себе дуже швидко.
Я був вражений, тому що у нас це було дуже добре. Коли ми подивились, як це буде виглядати, це виглядало жахливо, я думав, що стрибну до кінця з Танею, яка робить легкі тренування, але НЕ. Я майже не зупинявся, макс. Це тренування дуже важке, я за свої 40 років досить багато пробував, порівняно з кожним маленьким 3.
тиждень t25 відсутність втрати ваги. Насправді, я не думаю, що хтось повинен починати без фундаменту перед собою, або, можливо, спочатку вибрати простіші вправи. За кілька днів у людини розвивається досить багато, але потрібно бути обережним із суглобами, багато стрибків може бути дуже напруженим для коліна, а лікоть також можна використовувати для лежачих опор. Зараз я завжди роблю це з наколінником, колінні суглоби зношувалися під час вагітності. Є дві вправи, які потрібно виконувати, стрибнувши на одній нозі, потрібно бути обережним, щоб не нашкодити, коли болить, негайно перейти до легшої.
Шон Т завжди каже: "прийміть це 3 тижні t25 без втрати ваги у своєму власному темпі! Кожен повинен робити це у своєму власному темпі.
Які таблетки ви б порекомендували «схуднути»/допомогти вам схуднути?
Відповідно до власних меж. Добре, чи не так. За 6 тижнів мені це найбільше сподобалось досі. У ньому було все: стрибки, м’язи живота, тренування верхньої частини тіла, гантелі нижньої частини тіла: Всі вправи по 1 хвилині, мені це дуже сподобалось: Урок за останні 5 з половиною тижнів: жодної дієти без видимих результатів.
Відповідно, ви, мабуть, не наберете вагу ще більше. На жаль, я не міг дотримуватися дієти під час канікул, щодня там було полум’я, млинці, піца, спагетті, хліб та солодощі. Їм потрібно змінити звичку, від них потрібно відмовитись, якщо не повністю. Зараз ми їмо лише трохи темного шоколаду, зовсім не хліб, мало борошна, якщо на обід є макарони, ми будемо купувати вуглеводи, що мають зниження в Норбіні. Це можна спостерігати плавно, жодного із заборонених речей не бракує.
Іноді вас можуть спокусити на обманник. Також важливо не бути голодним. Добре їсти що-небудь кожні 3 години, але лише трохи, і неважливо що. Це все досвід сам по собі.
Підсумок: Я почуваюся дуже добре, я впевнений, що буду робити це 10 тижнів, сподіваюся, нічого не вийде. Тоді врешті-решт ми побачимо, який результат буде: "Рух - це головне, харчування - це королева. Я можу впоратися з цим набагато краще, і мені не складно блокувати це. Спалювання жиру також є більш ефективним. Я витримую набагато краще: У мене сьогодні багато м’язових судом, вчора після півгодини Т25 я пішов танцювати на 2 години ввечері.
Танець також був дуже інтенсивним, вода текла по моїй спині: я думаю, тому в мене м’язова лихоманка.
Рекомендації щодо прийому їжі T25
Початок сьогоднішніх тренувань не було небезпечним, я витримав спокійно, навіть сказав, що це було досить легко. В останні 10 хвилин є важкі вправи, віджимання і багато-багато м’язів живота. Мені довелося кілька разів стояти, я не міг утримувати м’язи живота в тілі. Добре, що сьогодні була легша версія, рятувальний пояс дуже хороший, адже справа не в тому, щоб зупинитися.
Зараз все більше і більше людей говорять, що ми можемо бачити роботу над нами: Я почуваюся чудово, і я дотримувався дієти навіть сьогодні: Фунти падають: На жаль, я досить втомився, у мене був рекорд цілий день, це було психічно 3.
тиждень t25 ніяка втрата ваги не є напруженою, але моя велика удача полягає в тому, що завтра я маю їхати на 1 годину пізніше, і я теж можу зробити 1 годину вранці: Потім у суботу знову трохи відпочити: Але зараз я теж чекаю Я спав жахливо, тому що 6 я прокинувся, щоб мати змогу робити сьогоднішні тренування. Ми працювали над верхньою частиною тіла і мали вправи на нарощування м’язів. Мені це сподобалось: У будь-якому випадку, я використовую 1-кілограмову гантель, це трохи світло, таким чином, але оскільки у мене вже позавчора був тремтіння м’язів від позавчора, то цього було досить!
Можливо, я підніму його повільно. Коли я закінчив із цим, я подумав, що я в такій формі, що одразу ж відновив Core Cardio, не відпочиваючи. Перші 5 хвилин все одно пройшли добре, але потім я настільки втомився, що мені довелося робити запальничку кілька разів, або в більш повільному темпі, або з не такими динамічними рухами.
Як завжди, я знала «жіноче» лише з віджиманнями. Однак я не зупинявся.
- Тенденції роботи, керівні принципи - Oxygeni Hair
- T варіація харчування для фіброзних м’язів Péter Miklós - особисті тренінги для жінок та чоловіків,
- Незвичайна їжа та харчові звички з усього світу - наш цікавий світ
- Хрустіть! Жасминова тюль - кохана
- Туристичні цінності Tiszakécske представлені смугами