Кобили
Невеликий 5-літровий водонепроникний мішок з регульованим плечовим ремінцем Більше інформації
Купуючи цей товар, ви отримуєте 0,29 бали Більше інформації про програму лояльності
Водонепроникний мішок T5 (5л)
- Мішок об’ємом 5 літрів
- Регульований плечовий ремінець
- Швидке та легке перемикання
- Міцний матеріал 500 денє брезент
- Сумки ідеально підходять для водних видів спорту та активного відпочинку
- Виготовляється без використання хімічних добавок
Відео
Супутні товари
Кобили
Водонепроникний мішок T10
Кобили
Водонепроникний мішок T25
Кобили
Водонепроникний мішок T35
Ви переглянули ці продукти
ПИТАННЯ
Покупець Томас на 24.07.2018 запитав:
Здравствуйте,
на яку глибину я можу зануритися з цією сумкою? Відп. на яку глибину він водонепроникний?
Триває до 40м?
ну спасибі.
Браніслав Земан на 24.07.2018 відповів:
мішок водонепроникний на поверхні, він не призначений для глибин, де вже застосовується тиск. Якщо ви хочете взяти свої документи під поверхню води і хочете зануритися з ними, тоді для цього використовується футляр з алоксаком, який є водонепроникним до 60 метрів.
www.aqua-pro.sk/vodotesne-puzdro-aloksak-multipack
Покупець Даніка Пауловчинова на 17.07.2017 запитав:
Привіт, чи можна цей водонепроникний мішок також використовувати як поплавок? Тобто, плаваючи в озері, щоб я міг покласти туди свої речі, а також, наприклад, як спинку, якщо хочу відпочити? Його можна закріпити навколо ременя і скільки довжина ремінця?
Дякую за вашу готовність
Даніка
Браніслав Земан на 17.07.2017 відповів:
Хороший день. Ви можете використовувати цей водонепроникний мішок десь на човні, щоб захистити свої речі від води, ми не рекомендуємо брати його з собою під час плавання, оскільки він зануриться разом з вашими речами і буде швидше сповільнювати вас під час плавання, тому, звичайно, це не так поплавок. Можливо, ви маєте на увазі щось подібне https://www.aqua-pro.sk/plavecka-boja-safety (скопіюйте посилання) це плавальний буй, а також містить водонепроникну перегородку для зберігання ваших важливих і цінних речей.
Запитайте
Поля, позначені зірочкою * є обов’язковими.