Я його не знав, не чув, як він говорив, або щось інше. бо коли моя воля і мій час будуть доступні, і для роботи (це їх черга!) я вам скажу!
Маленький поцілунок красивий!
Давайте подивимось, чи це правда! Це справді круто, коли ти бачиш результати!
Гаразд, ти мене переконав. У мене немає зайвих кілограмів, але я визнаю, що підтягування ніг і живота, привіт, це не завадило б. Я приєднуюсь до клубу Марти, що стосується волі. Я знаю, все стає, але це найважче.
Гарний поцілунок.
Олена
На щастя, продовжувати та залишатися простіше, ніж за інших процедур, це дуже спонукає!
Не знав його
На даний момент я задоволений своїм кроком та заняттями з бігу, але те ж саме для літа.
Це теж дуже добре, головне робити те, що тобі подобається!
Я визнаю, що "потік" відео захопив мене. Чесно кажучи, це виглядає дуже добре. Я запропоную це своєму хлопцеві. тому що це мотивує мене більше страждати удвох;) У вас новий послідовник. Всього найкращого!
Ха-ха-ха, який хороший потік, це цілком правда ! Страждати в парі - це круто, ви також можете це прокоментувати пізніше, це дуже весело!
Я не бачив жодної програми, яка давала б такі результати лише за 25 хвилин на день, який вибух!
Я хотів би, але там, де я зараз живу, це не дозволяє мені займатися приватним життям. Я повинен був взяти відео Blogilates і Tone It Up на YouTube і зробити короткі відео про те, що мене цікавило, поки я не втомився (що було нічим: P). Націлений залишається на той випадок, якщо в якийсь момент я зможу повторно залучитись, що ти повинен подбати.
Великий поцілунок Елі
Ну так, правда полягає в тому, що це працює, і, мабуть, я пробував речі протягом багатьох років (і нічого.). Раніше я також користувався YouTube, але оскільки у мене не було конкретного плану, я дуже швидко втомився. Найкраще мати мету!
Я використовую його в ті дні, коли я не можу відвідувати тренажерний зал і класти величезну тростину!
Супер рекомендується;)
Гарний маленький поцілунок
Ого, я рада, що тобі це подобається! З кожним днем ми все більше шанувальників!
Раніше я робив удома 45 міт-еліптиків, як і ви, поки мені не доводилось залишати його за станом здоров’я, вони заборонили мені це робити зі спини та колін (тема, про яку я розповім вам у дописі), і з тих пір я ходьба до швидких ритмів від півгодини до півтори години два-три рази на тиждень, а вдома я роблю "міні" гирі цих 1 кг і легку аеробіку.
Мені катастрофа дотримуватися рутинних процедур цього типу, це мене дуже злить, але я реалістичний, я б цього не робив, хоча, здається, дуже повно, поєднуючи кілька речей. Якщо те, що ви сказали про свого хлопчика, мене інтригує, 10 кг - це дивовижно, який успіх!
Тож сподіваюся, ви розповісте нам про свій прогрес фази та багато іншого.
Я сподіваюся повідомити вас, коли закінчується бета-фаза (яку я вже розпочав і набагато складніше !), я її отримаю!
- 3 секрети, щоб створити свою індивідуальну програму тренувань - Фітнес та харчування втрачають вагу і
- 10 порад для успішного схуднення - відкрийте для себе гарне харчування, фітнес; Краса
- П’ять загальнолюдських міфів про фітнес, які затримують вас; Загальне навчання
- Танці, щоб схуднути Мати і дочка разом за ці два дні схудли майже на 85 кілограмів
- До якого танцю мені слід долучитися, якщо я хочу схуднути і бути у формі протягом усього року БІГАННЯ ТА ФІТНЕС