Втрата ваги без голоду можлива за допомогою Дерматома Т6
Близько третини населення розвинених країн страждає ожирінням або певною мірою надмірною вагою. Ожиріння - це не просто питання краси, це фактор ризику для здоров’я, який впливає на розвиток та прогресування різних захворювань, таких як гіпертонія, дисліпідемія, ішемічна хвороба серця, діабет 2 типу, апное сну та інші та багато іншого.
Відомо, що індекс маси тіла безпосередньо пов'язаний з ризиком смертності. Це також обмежує активність людини та викликає психологічні проблеми.
Дієтично-дієтичне лікування, пов’язане з фізичною активністю, має важливе значення при розгляді питання втрати ваги. У Nutrimedic ми це усвідомлюємо, і тому наші плани персоналізовані та пристосовані до кожної потреби. Однак, щоб бути ефективними, мотивація пацієнта є важливою, хоча часто і недостатньою.
Пацієнти із зайвою вагою часто втомлюються дотримуватися низькокалорійної дієти протягом тривалого періоду часу. Постійне почуття голоду є основною причиною відмови від дієтичного лікування.
Тепер можна схуднути, не голодуючи, завдяки методу Dermatoma T6
Найновіший метод, розроблений доктором Хайме Руїз-Товаром в Університетській лікарні Ельче в Аліканте, у відділенні баріатричної хірургії, разом з іншими лікарями з лікарні Суресте в Арганді-дель-Рей та Університетської лікарні Северо Очоа в Леганес, складається з нейростимуляції Дерматома шлунку Т6.
Метою клінічного дослідження було змусити хворих на ожиріння пацієнтів зменшити свою вагу, щоб пройти операцію без особливого ризику з різними хірургічними варіантами, такими як введення балона шлунка або зменшення шлунка.
Головною перешкодою була можливість зменшити голод, адже вони знали, що основною причиною невдач при дотриманні дієти для схуднення є почуття голоду.
Лікування методом Дерматома Т6 має 2 цілі:
Затримка спорожнення шлунка
Нижчий рівень греліну
Коли у нас в організмі висока концентрація греліну, це спонукає нас неконтрольовано вживати велику кількість їжі. Коли рівень греліну падає, нас набагато менше цікавить їжа.
Цей метод полягає у передачі електричних імпульсів низької напруги через акупунктурну голку, введену в живіт пацієнта. Стимуляція нервових закінчень у дерматомі Т6 створює сомато-вегетативний рефлекс, який через свої гілки стимулює блукаючий нерв, стимулюючи шлункову стінку.
У дослідженні взяли участь 105 пацієнтів із ожирінням, розділених на три групи:
Група 1 (45 осіб) отримувала дієту Дерматом Т6 плюс 1200 калорій.
Група 2 (45 осіб) лише на 1200 калорійній дієті.
Група 3 (15 людей, які мали нетримання калу, один із ризиків для людей, що страждають ожирінням) отримували стимуляцію заднього відділу великогомілкової нерва.
Пацієнтам піддавали 30 хв/сеанс щотижня протягом 12 тижнів поспіль
Після втручань лише пацієнти 1 групи досягли значного зниження ваги, маси тіла та апетиту, 0% пацієнтів третьої групи та 6,7% пацієнтів 2 групи втратили вагу.
Перша група людей схудла між 2-32,3 кг.
Електростимуляція дерматома Т6 була пов’язана зі зниженням апетиту у всіх пацієнтів. Ця терапія поряд із правильним харчуванням не тільки досягає значно більшого зниження ваги порівняно з однією дієтою, але ще щось важливе: можливість продовжувати дотримуватися дієти через 12 тижнів. У групі 1 більше 90% підтримували дієту, тоді як у групі 2 лише 56% досягли успіху.
На основі створення сомато-вегетативного рефлексу стимуляція сенсорних нервових закінчень, розташованих у дерматомі Т6, може викликати рефлекс через його еферентні шляхи, які закінчуються в гілках блукаючого нерва, стимулюючи шлункову стінку подібним чином до шлункового кардіостимулятор.
Електростимуляція впливає на гормони, що секретують ЦНС, у шлунку, особливо на грелін, і тому відчуття апетиту/ситості зменшується.
Цікавим було підтвердити, що електрична стимуляція навіть на жировій тканині (яка не є хорошим електричним провідником), що страждає ожирінням людей, що перебувають у животі, досягає результатів спорожнення шлунка та гальмування апетиту.
Гідроліз жиру з електростимуляцією:
ГІДРОЛІЗ ТЛИВІВ З ЕЛЕКТРИЧНОЮ СТИМУЛЯЦІЄЮ: ВТРАТА ТАМ, ЩО ТЕ БУДЕ ТРЕБА
Інший метод, який ми представили, був електрична стимуляція локалізованого жиру, що виробляє гідроліз жиру та зменшення його об’єму.
Як ми вже говорили, лептин діє в мозку, регулюючи споживання їжі та метаболізм. Дослідження, проведене Анною Домінгос з Наукового інституту Гебенкяна (CIG Португалія) у співпраці з групою Джеффрі Фрідмана з Університету Рокфеллера в США, показало, що жирова тканина іннервується і що прямої стимуляції нейронів у жирі досить, щоб викликати розпад жири. Ці результати, опубліковані в останньому номері журналу Cell, створили основи для розробки нових методів лікування ожиріння.
Жирова тканина становить 20-25% ваги людського тіла і є запасом, що містить енергію у вигляді тригліцеридів.
У Nutrimedic це лікування контролюється доктором Відалесом та проводиться нашим фахівцем та дипломом з китайської медицини Яною Барнс
Проводиться перша діагностична консультація, і пацієнту призначають прийом раз на тиждень на час лікування схуднення або навіть поліпшення супутньої тривоги.
- Харчовий протокол - Nutrimedic, годуй своє здоров’я
- MyFitnessPal, лічильник калорій, який допоможе вам схуднути Блог про здоров’я та красу
- Мені потрібно схуднути, але я не хочу робити операцію. Чи існують альтернативні методи?
- Мед та кориця Відкрийте для себе чай, який змушує вас схуднути - Aurana fashion beauty wellness health lifestyle
- Схуднути Як схуднути, коли спиш Схуднути кориця грейпфрут вправи надмірна вага Здоров’я