Понеділок, 20 жовтня 2014 року
T3 Liothyronine aka Cytomel для схуднення
Т3 Ліотиронін - це форма гормону щитовидної залози, що використовується для лікування гіпотиреозу та мікседемичної коми. Т3 продається як натрієва сіль під торговою маркою Cytomel.
Ліотиронін є найпотужнішою формою гормону щитовидної залози. Таким чином, Т3 діє на організм, щоб збільшити базальний метаболізм, вплинути на синтез білка та підвищити чутливість організму до катехоламінів (наприклад, адреналіну) через вседозволеність. Гормони щитовидної залози необхідні для правильного розвитку та диференціації всіх клітин людського організму. Ці гормони також регулюють білки, жирні кислоти та вуглеводний обмін, які впливають на споживання сполуками клітин людини.
Порівняно з левотироксином (Т4), ліотиронін (Т3) має швидкий початок дії, а також коротший біологічний період напіввиведення, що може бути пов’язано з меншим зв’язуванням білків плазми з тироксинзв’язуючим глобуліном та транстиретином.
Гормони щитовидної залози регулюють багато систем організму, включаючи обмін речовин. Одним гормоном щитовидної залози є трийодтироксин, також відомий як Т3. Коли гормони щитовидної залози виходять з рівноваги, можуть розвинутися певні стани здоров’я. Коли гормони щитовидної залози занадто низькі, цей стан називається гіпотиреозом. Препарати щитовидної залози, що замінюють Т3 і Т4, можуть полегшити деякі симптоми гіпотиреозу. Деяким пацієнтам з гіпотиреозом легше схуднути, приймаючи ці ліки
Лікарі можуть використовувати Т3 замість левотироксину (Т4) у пацієнтів, яким проводиться видалення щитовидної залози. Коли у пацієнта рак щитовидної залози або могили, може застосовуватися 131-абляційна терапія для видалення будь-яких слідів тканини щитовидної залози. Для того, щоб терапія I-131 була ефективною, тканини щитовидної залози, що контролюють, повинні бути пристрасними до йоду. Найкращий метод - це голодна йодова тканина, але це може призвести до симптомів гіпотиреозу для пацієнта. Відміна левотироксину може бути здійснена, але для того, щоб залишилася тканина щитовидної залози повністю померла, потрібно 6 тижнів. Через тривалий період напіввиведення левотироксину необхідно 6 тижнів. 6 тижнів можуть бути незручними для пацієнта і затягувати лікування. Натомість ліотиронін (Т3) можна вводити та виводити протягом 2 тижнів, голодуючи тканини щитовидної залози. Це набагато безпечніше і зручніше, ніж левотироксин.
Втрата ваги Cytomel T3
Поєднуйте регулярні фізичні вправи з ліками Т3, щоб досягти найкращих результатів для схуднення, рекомендує Медичний центр Університету Меріленда. Вправляйте щонайменше 150 хвилин на тиждень або півгодини в більшість днів тижня. Беріть участь в аеробних вправах помірної інтенсивності, таких як ходьба, плавання та танці. Двічі на тиждень додавайте легких тренувань з опору, таких як підняття тягарів або пілатес, для формування тонусу м’язів. М’язи спалюють більше калорій, ніж жир. Cytomel aka T3 шукають для цих цілей.
Побічні ефекти Т3
На жаль, у всіх дослідженнях, які я бачив, Т3 також збільшував вироблення гормону росту. Як ми всі знаємо, GH також є сильно ліполітичною сполукою, і це ще один механізм, за допомогою якого T3 може здійснювати свої ефекти, хоча я підозрюю, що це буде лише невеликий відсоток його загальних ефектів. Це так, мені завжди було дещо проблематично зауважити, що коли GH і T3 використовуються разом, більш високе утримання азоту, яке зазвичай виявляється при використанні GH, заперечується. Якби це були лише Т3 і ГР, це могло б бути проблемою, але, як я вже сказав, вам знадобляться деякі анаболічні засоби, якщо ви використовуєте Т3. Популярною сумішшю є справжній анаболічний/ліполітичний запой інсуліну, Т3, анаболічних стероїдів, ГР та інсуліну, для досягнення максимального результату за мінімальний час. Зараз це стосується лише країн, де вищезазначене є законним.
Позитивним моментом і особливим зауваженням для тих, хто дієт, було показано, що введення Т3 регулює бета-2 рецептори в жировій тканині. Як ви знаєте, кленбутерол та подібні сполуки знижують регуляцію цього рецептора, використання Т3 з кленом допоможе запобігти або змінити це регулювання. ПОПЕРЕДЖЕННЯ
Хоча Т3 може полегшити схуднення, ви не повинні приймати цей препарат з єдиною метою схуднення. Також слід починати повільно приймати ліки, занадто швидко збільшуючи дозу або перевищуючи встановлену дозу. Препарати Т3 можуть спричинити серйозні побічні ефекти, включаючи серцебиття, біль у грудях, тремор, збудження та задишку.
** Погодьмось, наркотики працюють. Поліпшення м’язової маси, сили та спортивних результатів. Але з багатьох причин вживання наркотиків спортсменами (або кимось іншим) є серйозною проблемою. Мало того, що моральні наслідки та наслідки для здоров’я полягають у використанні спортсменами препаратів, що підвищують ефективність, але таких речовин, як заборонені наркотики, амфетаміни, анаболічні стероїди та гормон росту, ми також повинні враховувати правові наслідки їх вживання. Гормони росту та анаболічні стероїди, ліки, що використовуються переважно спортсменами, класифікуються як контрольовані речовини в Північній Америці та інших країнах.
Окрім юридичних наслідків розвитку гормону росту та використання анаболічних стероїдів, існують ризики для здоров’я, пов’язані з отриманням та використанням цих сполук. Думаю, з основного джерела цих препаратів. Люди ризикують підробити наркотики, які можуть бути забруднені, хто знає чим, і створюючи додатковий ризик.
- 1400 калорій без дієти для схуднення для індіанців; Легкий і здоровий рецепт!
- Навіщо потрібна здорова дієта для схуднення BoClinic
- Здорове схуднення та дієта Поради для схуднення Kri - посібник для швидкого схуднення та
- Mª Ángeles Giménez біг і середземноморська дієта для схуднення
- Схуднути Шість порад, як схуднути, не наступаючи на спортзал