Портал про фізичні вправи та здоровий спосіб життя

• Вступ
    • Події
    • Інструктори
    • Пристрої
    • Обмін
    • Змагання
    • Здоров’я дітей
  • Аеробіка
    • Події
    • Інструктори
    • Пристрої
    • Обмін
    • Здоров’я дітей
  • Бе
    • Події
    • Інструктори
    • Обмін
    • План тренувань
    • Здоров’я дітей
  • Фітнес
    • Події
    • Інструктори
    • Пристрої
    • Обмін
    • Здоров’я дітей
  • Тіло та розум
    • Події
    • Інструктори
    • Пристрої
    • Обмін
    • Здоров’я дітей
  • Здоров'я
    • Події
    • Обмін
    • Здоров’я дітей
  • Рецепти
    • Супи
    • Закуски
    • Основні страви
    • Салати
    • Пустелі
    • Напої
    • Інші
    • Здоров’я дітей
  • Інтернет-магазин

Шон Т: Після божевілля він забиває за програмою Focus T25

Focus T25 - це 25-хвилинний інтервальний тренінг, завдяки якому ви будете тренувати все тіло в комфорті свого будинку, а вас мотивуватиме сам Шон Т. Хто б встояв?

оцінює

На своєму веб-сайті Шон Т. пише про те, як важливо бути собою, довіряти, долати страх, виявляти свої здібності та вдосконалюватися. Його головна мета - спонукати людей бути найкращими. І це станеться лише в тому випадку, якщо вони насправді будуть собою. Шон Т попереджає, що кожного дня нам потрібно жити повною мірою і вірити в те, що ми відчуваємо. Бо є спосіб. Саме там ховається правильний напрямок життя. Це справедливо у всіх сферах життя.

Якщо ви давно думали про те, щоб змінити своє тіло, почніть. Ви можете це зробити теж, адже у вас є все необхідне! Якщо ви ще не тренувались, бо не хотіли бути серед людей, ви можете робити вправи з цієї пристрасної майстерні спортсмена прямо у себе вдома. У випадку, якщо у вас іноді виникають проблеми з мотивацією, його відео вас "розіб'ють", хочете ви цього чи ні. Шон Т також є одиницею в цьому напрямку, незалежно від того, яку з його програм ви вибрали.

Рекомендуємо прочитати: Хайді Пауелл: Разом із чоловіком люди мріють про струнку фігуру

Щось із його життя

Народився 2 травня 1978 року в Нью-Джерсі. Закінчивши Роуенський університет, він присвятив себе танцям, і його бачили на телебаченні та в театрі. Він також співпрацював з багатьма провідними світовими спортивними брендами. Мабуть, найбільш привабливою як танцівниця була співачка Марая Кері. У 2007 році він поєднав елементи танцю та фітнесу, щоб створити програму Hip Hop Abs. Веселий, але ефективний спосіб тренувати м’язи живота. З часом до нього приєднувалося все більше людей, які користувалися значною популярністю. Наприклад, Rockin` Body, а також ми знаємо Insanity, завдяки якому можна змінити своє тіло за 60 днів чесної практики.

У своїх програмах він використовував не лише свій багаторічний досвід у галузі танців та фітнесу, але, звичайно, і знання, отримані ним на університетських теренах.

Що ви скажете на програму Hip Hop Abs?

Або вам більше подобається Rockin`?

Нове тіло з Insanity

Остання - програма Focus T25

Навесні минулого року була створена спеціальна програма Focus T25, метою якої є досягнення того, що можна зробити за 25 хвилин. Це для всіх, хто хоче «зачерпнути» і досягти чудових результатів, хоча їм не вистачає часу. Це поєднання кардіо та силових тренувань з високою інтенсивністю. В рамках тренування будуть тренуватися всі важливі м’язові частини тіла. Метою вправи є позбавлення від жиру, набір м’язової маси та формування тіла. Хороша дієта, яка готується до програми, є необхідністю. Наприклад, необхідно їсти меншими дозами 5-6 разів на день.